Blar i Publikasjoner fra CRIStin på tittel
Viser treff 1908-1927 av 2518
-
Ringvirkningsanalyser i havbruksbedrifter - Sluttrapport
(Research report, 2016)Prosjektet er forankret gjennom innspill fra Sjømat Norge og sentrale næringsaktører til FHF med en målsetting å skape kunnskap om økonomiske og sosiale ringvirkninger av havbruksaktiviteten til enkeltselskaper regionalt ... -
Ripening of salted cod
(Nofima rapportserie, Research report, 2008) -
Risiko, forvaltning og bekjempelse av lakselussmitte på vill og oppdretta laksefisk
(Nofima rapportserie, Research report, 2005)Denne studien viser at oppdrettslokaliteter nær hverandre kan smitte hverandre med lakselus i liten grad, mens andre kan føre lakselussmitte over store avstander. Dette gjør det lettere å identifisere ”hvem som smitter ... -
Risk assessment of health hazards from 4,4'-methylene dianiline (4,4'MDA) migrated from polyamide cooking utensils. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risk assessment of health hazards from epoxidised soybean oil (ESBO) migrated from lids used on glass containers of baby Food. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
(VKM Report, Research report, 2005)