Blar i Publikasjoner fra CRIStin på tittel
Viser treff 1079-1098 av 2519
-
Hybrid Surveys: A Method for the Effective Use of Open- Ended Questions in Quantitative Food Choice Surveys
(Journal article; Peer reviewed, 2018) -
Hydrodynamics of Atlantic salmon culture tank: Effect of inlet nozzle angle on the velocity field
(Peer reviewed; Journal article, 2019) -
Hydrodynamics of octagonal culture tanks with Cornell-type dual-drain system
(Peer reviewed; Journal article, 2018) -
HYGIENE – CAN A TOOL FROM OUR PAST HELP SAVE THE FUTURE?
(Others, 2021)Infectious diseases will continue to disrupt modern societies if we do not establish better hygiene literacy to enable a systems approach to hygienical design and planning, wider population access to and uptake of practices, ... -
Hygienic standards and practices in Norwegian salmon Processing plants
(Journal article; Peer reviewed, 2017) -
Hygienic standards and practices in Norwegian salmon Processing plants
(Peer reviewed; Journal article, 2017) -
Hygienic Standards and Practices in Norwegian Salmon Processing Plants
(Lecture, 2017) -
Hygienisk produksjon, desinfeksjon og transport av rogn og melke fra rognkjeks
(Nofima rapportserie, Research report, 2017)I prosjektet har en undersøkt effekt av standard stryking av rogn og melke, og kirurgisk uttak av gonader med hensyn til generelt bakterietall, og kjente patogener hos rognkjeks. Det ble ikke funnet store forskjeller mellom ... -
Hyperspectral imaging benchmark based on machine learning for intraoperative brain tumour detection
(Peer reviewed; Journal article, 2023) -
Hypoxia does not change responses to dietary omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids, but rather reduces dietary energy demand by Atlantic salmon
(Peer reviewed; Journal article, 2021)Over 116 days, Atlantic salmon postsmolts of 183 ± 5 g were fed diets with high or low levels of lipid (230 or 180 g/kg) with high or low levels of omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (n-3 LC-PUFA; 14 or 7 g/kg). ... -
Hypoxia tolerance and responses to hypoxic stress during heart and skeletal muscle inflammation in Atlantic salmon (Salmo salar)
(Peer reviewed; Journal article, 2017) -
Høstfiske og restkvoter i kystflåten. Fiske etter torsk og sei
(Nofima rapportserie, Research report, 2011) -
Høsting av hjerteskjell i Nord-Norge
(Nofima rapportserie, Research report, 2001)I dag høstes bare en ubetydelig del av det som trolig er en stor ressurs av hjerteskjell (Cerastoderma edule) langs norskekysten. Dette til tross for at denne skjelltypen har et stort nasjonalt og internasjonalt marked og ... -
Høytrykksprosessering av sjømat. Litteraturgjennomgang
(Nofima rapportserie, Research report, 2012)Rapporten gir en oversikt over den relativt nye og skånsomme prosesseringsteknologien høytrykksprosessering (HP); hva som er gjort innen HP av sjømat, hvilken effekt prosessen har på mattrygghet og kvaliteten av produktene. ... -
Høyverdiskaping fra hvitfisk restråstoff
(Nofima rapportserie, Research report, 2017)Torskehoder og torskerygger fra hvitfisk filetering på Myre havbruk ble hydrolysert og vannfasen ble tørket og analysert. Prosjektet ble gjort for å vurdere bruk av prosessert restråstoff til humant konsum. Torskerygger ... -
I etterpåklokskapens lys - Finanskrisens effekter i torskesektoren
(Nofima rapportserie, Research report, 2010) -
Identification of genetic loci associated with higher resistance to pancreas disease (PD) in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
(Peer reviewed; Journal article, 2020) -
Identification of haplotypes associated with resistance to Fusarium graminearum in spring oat (Avena sativa L.)
(Peer reviewed; Journal article, 2024) -
Identification of traits underpinning good breadmaking performance of wheat grown with reduced nitrogen fertilisation
(Peer reviewed; Journal article, 2023)Background: Nitrogen fertiliser is the major input and cost for wheat production, being required to support the development of the canopy to maximise yield and for the synthesis of the gluten proteins that are necessary ... -
Identification Schemes for Traceability Systems –Inspiration and experiences?
(Nofima rapportserie, Research report, 2009)This report gives a brief overview of available information on the use of identifications (ID’s) in traceability systems. The main points arising form this analysis are: • Standardisation (such as standards published by ...