• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Exploration of seaweed consumption in Norway using the norm activation model: The moderator role of food innovativeness

Govaerts, Florent; Olsen, Svein Ottar
Peer reviewed, Journal article
Published version
Thumbnail
Åpne
1-s2.0-S0950329321003931-main.pdf (1.760Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2979940
Utgivelsesdato
2022
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler / Articles [1630]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2755]
Originalversjon
Food Quality and Preference. 2022, 99 1-11.  
Tidsskrift
Food Quality and Preference

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit