• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Change in the color of heat-treated, vacuum-packed broccoli stems and florets during storage: effects of process conditions and modeling by an artificial neural network

Pero, Milad; Askari, Gholamreza; Skåra, Torstein; Skipnes, Dagbjørn; Kiani, Hossein
Journal article, Peer reviewed
Accepted version
Thumbnail
Åpne
broccoli+%28003%29.pdf (726.9Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2577666
Utgivelsesdato
2018
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler / Articles [776]
  • Publikasjoner fra CRIStin [1685]
Originalversjon
Journal of the Science of Food and Agriculture. 2018, 98 (11), 4151-4159.   10.1002/jsfa.8936
Tidsskrift
Journal of the Science of Food and Agriculture

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit