dc.contributor.author | Østli, Jens | |
dc.contributor.author | Esaiassen, Margrethe | |
dc.date.accessioned | 2018-12-10T09:19:10Z | |
dc.date.available | 2018-12-10T09:19:10Z | |
dc.date.created | 2015-04-21T09:31:26Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7251-590-3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2576793 | |
dc.description.abstract | Brettpakket, fersk sjømat har det vært gjentatte forsøk på å etablere i norsk dagligvare. Denne veilederen gir en ”oppskrift” på hva som i dag kan karakteriseres som ”best practice” for de som ønsker å tilby brettpakkede, ferske sjømatprodukter på det norske markedet. | |
dc.description.abstract | Brettpakking av fersk sjømat. Noen viktige momenter for de som skal tilby slike produkter | |
dc.language.iso | mis | |
dc.publisher | Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) | |
dc.relation.ispartof | Nofima rapportserie | |
dc.relation.ispartofseries | Nofima rapportserie | |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=waQpEhTcZ%2fh8t1oDzekqOxyxuyV4DnCmV5eufToEg3A%3d&docid=084dd8dbe5a4c4d9390853bf518d45989 | |
dc.title | Brettpakking av fersk sjømat. Noen viktige momenter for de som skal tilby slike produkter | |
dc.title.alternative | Brettpakking av fersk sjømat. Noen viktige momenter for de som skal tilby slike produkter | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 11 | |
dc.source.issue | 15/2006 | |
dc.identifier.cristin | 1238196 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 20186 | |
cristin.unitcode | 7543,2,1,0 | |
cristin.unitcode | 7543,2,5,0 | |
cristin.unitname | Markedsforskning | |
cristin.unitname | Sjømatindustri | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |