Show simple item record

dc.contributor.authorØstli, Jens
dc.contributor.authorEsaiassen, Margrethe
dc.date.accessioned2018-12-10T09:19:10Z
dc.date.available2018-12-10T09:19:10Z
dc.date.created2015-04-21T09:31:26Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.isbn978-82-7251-590-3
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2576793
dc.description.abstractBrettpakket, fersk sjømat har det vært gjentatte forsøk på å etablere i norsk dagligvare. Denne veilederen gir en ”oppskrift” på hva som i dag kan karakteriseres som ”best practice” for de som ønsker å tilby brettpakkede, ferske sjømatprodukter på det norske markedet.
dc.description.abstractBrettpakking av fersk sjømat. Noen viktige momenter for de som skal tilby slike produkter
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS (tidligere Fiskeriforskning)
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=waQpEhTcZ%2fh8t1oDzekqOxyxuyV4DnCmV5eufToEg3A%3d&docid=084dd8dbe5a4c4d9390853bf518d45989
dc.titleBrettpakking av fersk sjømat. Noen viktige momenter for de som skal tilby slike produkter
dc.title.alternativeBrettpakking av fersk sjømat. Noen viktige momenter for de som skal tilby slike produkter
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber11
dc.source.issue15/2006
dc.identifier.cristin1238196
dc.relation.projectNofima AS: 20186
cristin.unitcode7543,2,1,0
cristin.unitcode7543,2,5,0
cristin.unitnameMarkedsforskning
cristin.unitnameSjømatindustri
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record