Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKrakeli, Tor-Arne
dc.date.accessioned2020-11-13T10:24:33Z
dc.date.available2020-11-13T10:24:33Z
dc.date.created2020-10-26T10:28:41Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.isbn978-82-8296-655-9
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2687761
dc.description.abstractPå bakgrunn av utfordringer med finmalte vegetabilske ingredienser har det blitt gjennomført en optimalisering av metoden A 104 ANKOM fiber med fokus på disse prøvetypene. Denne optimaliseringen innebærer en endring i vasketrinnene på den automatiserte fiberanalysatoren ANKOM2000.
dc.description.abstractBased on challenges with fine grinded plant-based ingredients, an optimalization in the method A 104 ANKOM fiber has been carried out with focus on these products. This optimalization involves a change in the washing steps in the automated fiber analyzer ANKOM2000.
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/:b:/s/public/EXWos7L5qB1Gj3npGrN7is0BAHNbR38e3ZMTn9mO7ZEvWA?e=9pr2S0
dc.titleFiber i vegetabilske ingredienser
dc.title.alternativeFiber in plant-based ingredients
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber18
dc.source.issue38/2020
dc.identifier.cristin1842183
dc.relation.projectNofima AS: 11277
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel