Kjøling reduserer grønnfarging av potet
dc.contributor.author | Larsen, Hanne | |
dc.date.accessioned | 2020-10-08T11:08:39Z | |
dc.date.available | 2020-10-08T11:08:39Z | |
dc.date.created | 2020-02-17T12:48:36Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Matindustrien. 2020, 3 22-24. | |
dc.identifier.issn | 0809-8042 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2681756 | |
dc.language.iso | mis | |
dc.relation.uri | https://matindustrien.no/fagartikler-forskning/2020/kjoling-reduserer-gronnfarging-av-potet | |
dc.title | Kjøling reduserer grønnfarging av potet | |
dc.type | Others | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 22-24 | |
dc.source.volume | 3 | |
dc.source.journal | Matindustrien | |
dc.identifier.cristin | 1794752 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 12364 | |
dc.relation.project | Grofondet: 180016 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 201704 | |
dc.relation.project | Norges forskningsråd: 262306 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |
cristin.qualitycode | 0 |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Artikler / Articles [1429]
-
Publikasjoner fra CRIStin [2492]