• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Pre-fermentation with lactic acid bacteria in sour beer production

Dysvik, Anna; Liland, Kristian Hovde; Myhrer, Kristine S.; Westereng, Bjørge; Rukke, Elling-Olav; de Rouck, Gert; Wicklund, Trude
Journal article, Peer reviewed
Accepted version
Thumbnail
Åpne
Proofs_JIB569.pdf (2.037Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2637117
Utgivelsesdato
2019
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler / Articles [1063]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2043]
Originalversjon
Journal of the Institute of Brewing. 2019, 125 (3), 342-356.   10.1002/jib.569
Tidsskrift
Journal of the Institute of Brewing

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit