Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKarlsen, Kine Mari
dc.contributor.authorDonnelly, Kathryn Anne-Marie
dc.date.accessioned2018-12-10T10:30:51Z
dc.date.available2018-12-10T10:30:51Z
dc.date.created2015-01-02T15:17:55Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.isbn978-82-7251-633-7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2576855
dc.description.abstractDokumentasjon om egenskapene til maten blir stadig viktigere for forbruker, supermarkedskjeder og myndigheter. Sporbarhet er et verktøy som gjør det mulig å dokumentere og hente fram informasjon om en matvare fra en produksjonskjede ved behov. Nofima har kartlagt graden av sporbarhet for en salt- og en klippfiskprodusent i prosjektet "Sporing i saltfisk- og klippfisk¬industrien - utfordringer og barrierer i produksjonsprosessen." Rapporten beskriver de kritiske punktene for å innføre sporbarhet, i tillegg til å beskrive barrierer og utfordringer for å innføre spor¬barhet for salt- og klippfisk.
dc.description.abstractRapport/Report 3/2008 English summary
dc.description.abstractSporing i salt- og klippfiskindustrien – utfordringer og barrierer i produksjonsprosessen
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=2U5YIRHz5mZNz4giwd2kLb8cPmYdpz%2f65GbjARN6B8M%3d&docid=02f6752cdc1a6430b920fd192d9a2198e
dc.titleSporing i salt- og klippfiskindustrien – utfordringer og barrierer i produksjonsprosessen
dc.title.alternativeRapport/Report 3/2008 English summary
dc.title.alternativeSporing i salt- og klippfiskindustrien – utfordringer og barrierer i produksjonsprosessen
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber38
dc.source.issue3/2008
dc.identifier.cristin1189813
dc.relation.projectNofima AS: 20357
cristin.unitcode7543,2,3,0
cristin.unitnameNæringsøkonomi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel