Sporing i salt- og klippfiskindustrien – utfordringer og barrierer i produksjonsprosessen
Research report
Published version
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2576855Utgivelsesdato
2008Metadata
Vis full innførselSamlinger
- Nofima rapportserie [1060]
- Publikasjoner fra CRIStin [2481]
Sammendrag
Dokumentasjon om egenskapene til maten blir stadig viktigere for forbruker, supermarkedskjeder og myndigheter. Sporbarhet er et verktøy som gjør det mulig å dokumentere og hente fram informasjon om en matvare fra en produksjonskjede ved behov. Nofima har kartlagt graden av sporbarhet for en salt- og en klippfiskprodusent i prosjektet "Sporing i saltfisk- og klippfisk¬industrien - utfordringer og barrierer i produksjonsprosessen." Rapporten beskriver de kritiske punktene for å innføre sporbarhet, i tillegg til å beskrive barrierer og utfordringer for å innføre spor¬barhet for salt- og klippfisk. Rapport/Report 3/2008 English summary Sporing i salt- og klippfiskindustrien – utfordringer og barrierer i produksjonsprosessen