Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorRuyter, Bente
dc.contributor.authorGrimmer, Stine
dc.contributor.authorThorkildsen, Trine
dc.contributor.authorTodorcevic, Marijana
dc.contributor.authorLalic, Marina
dc.contributor.authorVogt, Kjell Gjermund
dc.date.accessioned2018-09-26T07:35:19Z
dc.date.available2018-09-26T07:35:19Z
dc.date.created2014-11-12T13:31:56Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.isbn978-82-7251-803-4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2564589
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=gTvda%2fNKEGfT%2b2%2bWfLLaO8Vu6gEC6nTOXce%2bbA1lKnw%3d&docid=0dd032abf30c342d0abf6bea24d679f19
dc.titleLite oksiderte omega-3 oljer og potensielle helsefordeler.En screening av omega-3-oljer med hensyn til variasjon i oksidasjonsgrad, innhold av oksidasjonsprodukter og effekt på markørsystemer
dc.title.alternativeLite oksiderte omega-3 oljer og potensielle helsefordeler.En screening av omega-3-oljer med hensyn til variasjon i oksidasjonsgrad, innhold av oksidasjonsprodukter og effekt på markørsystemer
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber65
dc.source.issue31/2010
dc.identifier.cristin1172274
dc.relation.projectNofima AS: 20858
cristin.unitcode7543,1,3,0
cristin.unitcode7543,3,1,0
cristin.unitnameErnæring og fôrteknologi
cristin.unitnameMat og helse
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel