dc.contributor.author | Ruyter, Bente | |
dc.contributor.author | Grimmer, Stine | |
dc.contributor.author | Thorkildsen, Trine | |
dc.contributor.author | Todorcevic, Marijana | |
dc.contributor.author | Lalic, Marina | |
dc.contributor.author | Vogt, Kjell Gjermund | |
dc.date.accessioned | 2018-09-26T07:35:19Z | |
dc.date.available | 2018-09-26T07:35:19Z | |
dc.date.created | 2014-11-12T13:31:56Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7251-803-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2564589 | |
dc.language.iso | mis | |
dc.publisher | Nofima AS | |
dc.relation.ispartof | Nofima rapportserie | |
dc.relation.ispartofseries | Nofima rapportserie | |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=gTvda%2fNKEGfT%2b2%2bWfLLaO8Vu6gEC6nTOXce%2bbA1lKnw%3d&docid=0dd032abf30c342d0abf6bea24d679f19 | |
dc.title | Lite oksiderte omega-3 oljer og potensielle helsefordeler.En screening av omega-3-oljer med hensyn til variasjon i oksidasjonsgrad, innhold av oksidasjonsprodukter og effekt på markørsystemer | |
dc.title.alternative | Lite oksiderte omega-3 oljer og potensielle helsefordeler.En screening av omega-3-oljer med hensyn til variasjon i oksidasjonsgrad, innhold av oksidasjonsprodukter og effekt på markørsystemer | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 65 | |
dc.source.issue | 31/2010 | |
dc.identifier.cristin | 1172274 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 20858 | |
cristin.unitcode | 7543,1,3,0 | |
cristin.unitcode | 7543,3,1,0 | |
cristin.unitname | Ernæring og fôrteknologi | |
cristin.unitname | Mat og helse | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |