Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorRobertsen, Roy
dc.contributor.authorRamsøy, Sigbjørn
dc.date.accessioned2018-08-13T10:19:06Z
dc.date.available2018-08-13T10:19:06Z
dc.date.created2014-10-03T11:52:48Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.isbn978-82-7251-922-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2557680
dc.description.abstractDokumentasjon på matsikkerhet, kvalitet, velferd og positive helseegenskaper er et ledd i moderne matproduksjon som nesten er like betydningsfull som selve produktets positive egenskaper. Dokumentasjons- og sporingssystem er i dag nødvendig elektroniske hjelpemidler som skaper merverdi til produktet eller nødvendige døråpnere i en tøff global konkurranse. I tradisjonell fiskerinæring merkes internasjonale krav til miljø og bærekraft sterkt. Denne del av fiskerinæringen møter kravene gjennom sertifisering av fiskebestander, etablering av sporingssystemer og tiltak mot ulovlig fiske. Laksenæringen har et kritisk lys på seg i forhold til å bruke fòr fra ville pelagiske bestander, velferd og håndtering av laks fra yngel til slakteferdig fisk og avliving, samt bærekraftig miljøforvaltning av fjordsystem, smittehåndtering og forbyggende tiltak. Prosjektet har nyutviklet et web-basert vare- og informasjonssystem som ivaretar sporing og dokumentasjon i laksenæringa, og som kan nåes av kunder globalt.
dc.description.abstractRapport/Report 41/2011 English summary
dc.description.abstractMarkedsbasert verdikjedesporing i laksenæringa.Sluttrapport fase 1
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=W0y4s2hUWQNJX6shuDFLg%2fuzOlpUlLbCfCd9Qi5vGB4%3d&docid=0a2ec181f6ba444289cdd4587e9c0c52d
dc.titleMarkedsbasert verdikjedesporing i laksenæringa.Sluttrapport fase 1
dc.title.alternativeRapport/Report 41/2011 English summary
dc.title.alternativeMarkedsbasert verdikjedesporing i laksenæringa.Sluttrapport fase 1
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber24
dc.source.issue41/2011
dc.identifier.cristin1161092
dc.relation.projectNofima AS: 21038
dc.relation.projectInnovasjon Norge: 2009/108689
cristin.unitcode7543,2,3,0
cristin.unitnameNæringsøkonomi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel