Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorRotabakk, Bjørn Tore
dc.date.accessioned2018-08-13T10:18:49Z
dc.date.available2018-08-13T10:18:49Z
dc.date.created2013-11-29T14:58:52Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.isbn978-82-7251-910-9
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2557679
dc.description.abstractBakgrunnen for forsøket var å se på muligheten av å benytte seg av umiddelbar sløying og filetering på ubløgget fisk med etterfølgende spyling av fileten for å korte ned prosesseringstiden for torsk betraktelig uten at det ble mer blod i fileten. I tillegg ville man undersøke hvilken effekt superkjøling hadde på krymping av fileten og drypptap. Forsøkene ble gjennomført hos Brødrene Larsen eft. (SF-185) 10.-11. november 2009, med analyse ved Nofima Norconserv AS 18. november 2009
dc.description.abstractUtblødning og superkjøling av pre-rigor filetert oppdrettstorsk
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=%2bIdLZW%2fgAEbKFjFeYqr8%2bdHUnDSrK0pChhROtbM1hlQ%3d&docid=0872678d9ce284192881967dbed78f235
dc.titleUtblødning og superkjøling av pre-rigor filetert oppdrettstorsk
dc.title.alternativeUtblødning og superkjøling av pre-rigor filetert oppdrettstorsk
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber9
dc.source.issue35/2011
dc.identifier.cristin1070946
dc.relation.projectNofima AS: 1182
cristin.unitcode7543,2,4,0
cristin.unitnameProsessteknologi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel