dc.contributor.author | Rotabakk, Bjørn Tore | |
dc.date.accessioned | 2018-08-13T10:18:49Z | |
dc.date.available | 2018-08-13T10:18:49Z | |
dc.date.created | 2013-11-29T14:58:52Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7251-910-9 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2557679 | |
dc.description.abstract | Bakgrunnen for forsøket var å se på muligheten av å benytte seg av umiddelbar sløying og filetering på ubløgget fisk med etterfølgende spyling av fileten for å korte ned prosesseringstiden for torsk betraktelig uten at det ble mer blod i fileten. I tillegg ville man undersøke hvilken effekt superkjøling hadde på krymping av fileten og drypptap. Forsøkene ble gjennomført hos Brødrene Larsen eft. (SF-185) 10.-11. november 2009, med analyse ved Nofima Norconserv AS 18. november 2009 | |
dc.description.abstract | Utblødning og superkjøling av pre-rigor filetert oppdrettstorsk | |
dc.language.iso | mis | |
dc.publisher | Nofima AS | |
dc.relation.ispartof | Nofima rapportserie | |
dc.relation.ispartofseries | Nofima rapportserie | |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=%2bIdLZW%2fgAEbKFjFeYqr8%2bdHUnDSrK0pChhROtbM1hlQ%3d&docid=0872678d9ce284192881967dbed78f235 | |
dc.title | Utblødning og superkjøling av pre-rigor filetert oppdrettstorsk | |
dc.title.alternative | Utblødning og superkjøling av pre-rigor filetert oppdrettstorsk | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 9 | |
dc.source.issue | 35/2011 | |
dc.identifier.cristin | 1070946 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 1182 | |
cristin.unitcode | 7543,2,4,0 | |
cristin.unitname | Prosessteknologi | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |