• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Bioavailability of Quercetin in Humans with a Focus on Interindividual Variation

Almeida, A. Filipa; Borge, Grethe Iren Andersen; Piskula, Mariusz; Tudose, Adriana; Tudoreanu, Liliana; Valentova, Katerina; Williamson, Gary; Santos, Claudia N.
Journal article, Peer reviewed
Submitted version
Thumbnail
Åpne
_system_appendPDF_proof_hi+%28002%29.pdf (668.0Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2494615
Utgivelsesdato
2018
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler / Articles [1063]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2043]
Originalversjon
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. 2018, 1-18.   10.1111/1541-4337.12342
Tidsskrift
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit