Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGrini, Ida Synnøve Bårvåg
dc.contributor.authorMedin, Anine Christine
dc.contributor.authorAune, Dagfinn
dc.date.accessioned2024-03-14T10:53:01Z
dc.date.available2024-03-14T10:53:01Z
dc.date.created2023-09-30T08:30:46Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationNorsk tidsskrift for ernæring (NTFE). 2023, 21 (3), 26-30.
dc.identifier.issn1503-5034
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3122388
dc.language.isonob
dc.titleUltraprosessert mat burde være et kostråd: NEI
dc.title.alternativeUltraprosessert mat burde være et kostråd: NEI
dc.typeOthers
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber26-30
dc.source.volume21
dc.source.journalNorsk tidsskrift for ernæring (NTFE)
dc.source.issue3
dc.identifier.doi10.18261/ntfe.21.3.7
dc.identifier.cristin2180526
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 314318
dc.relation.projectNofima AS: 202103
dc.relation.projectUniversitetet i Agder: 689019
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel