Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHersleth, Margrethe
dc.date.accessioned2023-12-23T11:57:34Z
dc.date.available2023-12-23T11:57:34Z
dc.date.created2023-12-21T09:50:42Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.isbn978-82-8296-758-7
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3108840
dc.description.abstractDenne rapporten inngår som en del av Nofima’s leveranse til Landbruksdirektoratet i prosjektet «Produktutvikling av økologisk mat og drikke fra norsk jordbruk». Representanter fra norske dagligvarekjeder har blitt intervjuet om utvikling i markedet for økologiske produkter i Norge. De har blitt spurt om utvikling i etterspørsel og tilbud av økologiske produkter, barrierer i markedet for omsetning av økologiske produkter og mulige tiltak dersom man ønsker å øke omsetningen av økologisk mat. Resultatene viser at hvis man ønsker å øke omsetning av økologisk mat i Norge bør det defineres konkrete politiske mål/ambisjoner og det finnes potensiale i markedet for økt omsetning av frukt, grønt og meieriprodukter. Tiltak for økt bruk av økologisk mat innen storhusholdningssektor bør videreføres, det må jobbes med omdømmebygging og kvalitet, og man bør synliggjøre at økologiske prinsipper er positivt for et bærekraftig landbruk i Norge.
dc.description.abstractFaktorer som påvirker utvalg av økologiske produkter i norsk dagligvare
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.titleFaktorer som påvirker utvalg av økologiske produkter i norsk dagligvare
dc.title.alternativeFaktorer som påvirker utvalg av økologiske produkter i norsk dagligvare
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber9
dc.source.issue24/2023
dc.identifier.cristin2216729
dc.relation.projectNofima AS: 13972
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel