Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne i Norge – Betydningen av matlagingsferdigheter og kunnskap
dc.contributor.author | Heide, Morten | |
dc.contributor.author | Honkanen, Pirjo | |
dc.contributor.author | Altintzoglou, Themistoklis | |
dc.date.accessioned | 2023-04-11T07:12:39Z | |
dc.date.available | 2023-04-11T07:12:39Z | |
dc.date.created | 2023-03-31T14:54:35Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8296-731-0 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3062253 | |
dc.language.iso | mis | |
dc.publisher | Nofima AS | |
dc.relation.ispartof | Nofima rapportserie | |
dc.relation.ispartofseries | Nofima rapportserie | |
dc.title | Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne i Norge – Betydningen av matlagingsferdigheter og kunnskap | |
dc.title.alternative | Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne i Norge – Betydningen av matlagingsferdigheter og kunnskap | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 23 | |
dc.source.issue | 9/2023 | |
dc.identifier.cristin | 2138932 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 11965 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Nofima rapportserie [1063]
-
Publikasjoner fra CRIStin [2498]