Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorJessen, Flemming
dc.contributor.authorSkåra, Torstein
dc.date.accessioned2015-09-01T12:46:10Z
dc.date.accessioned2015-09-02T09:45:04Z
dc.date.available2015-09-01T12:46:10Z
dc.date.available2015-09-02T09:45:04Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationNofima rapportserie. 11 p. Nofima AS, 2015
dc.identifier.isbn978-82-8296-328-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/298449
dc.description-
dc.description.abstractForsøksresultater fra tidligere FHF-prosjekter på matjessild har vist at salte- og modningsprosessene er reproduserbare. Det er dog stadig en utfordring å kunne måle enzymaktivitet og modningsgrad, som er to parametre som har vist seg å henge tett sammen. Analysene som er gjennomført i forsøkene, i forbindelse med produksjonen, er imidlertid tidkrevende og omstendelige og derfor dårlig egnet til industrielle formål. Det er derfor et industrielt behov for en enklere metode. Denne rapporten bygger på arbeidet som er beskrevet i tidligere rapporter. Den beskriver identifikasjonen av mulige modnings-indikator-proteiner, og tar utgangspunkt i de forsøk med filetering av delvis modnet matjessild, som ble gjennomført i 2014.
dc.description.abstractResults from previous experiments with salting and ripening of North Sea herring have shown reproducible results. A challenge remains with respect to measuring enzyme activity and degree of ripening; two parameters that appear to be closely related. The analyses carried out in the previous experiments have been elaborate and time consuming, and not well suited for process monitoring in industry. This report describes the identification of potential protein markers for ripening, based on trials carried out in 2014.
dc.language.isonor
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=A28r6Fmiy7e%2bGmChSsTn3uu%2b13KT%2fNnzlE6ZIf3bF4c%3d&docid=12776bf23a5204cc39b923178755dc19f
dc.titleProteomanalyse: To-dimensjonal gelelektroforese av Nordsjøsild i forhold til modningstid
dc.title.alternativeRapport/Report 37/2015 – English summary
dc.typeResearch report
dc.date.updated2015-09-01T12:46:10Z
dc.identifier.cristin1261265
dc.relation.projectNofima AS: 11065
dc.relation.projectFiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond: 901033


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel