Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorØstli, Jens
dc.contributor.authorHeide, Morten
dc.date.accessioned2015-04-27T13:42:38Z
dc.date.accessioned2015-04-28T12:26:48Z
dc.date.available2015-04-27T13:42:38Z
dc.date.available2015-04-28T12:26:48Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationNofima rapportserie. 36 p. Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning), 2004
dc.identifier.isbn82-7251-535-0
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/282707
dc.description-
dc.description.abstractDenne rapporten beskriver resultatene av en markedstest av oppdrettstorsk gjort hos ca 30 spanske kjøkkensjefer i november 2003. Eksportutvalget for fisk var oppdragsgiver og samarbeidspartner i studien. Resultatene foreligger i form av spørreskjema og intervju. Hovedkonklusjonen er at fersk oppdrettstorsk som produkt synes å ha store muligheter i det lavere og midlere restaurantsjikt samt som hverdagsmat. Våre informanter i Spania tilhørte i de aller fleste tilfeller den gastronomiske elite, og oppdrettstfisk generelt synes å ha liten plass i disses kjøkken. På tross av dette ble oppdrettsfisken vurdert som et godt (til dels meget godt) produkt. Ved en eventuell markedsføring av torsk i Spania møter man på en betydelig utfordring når det gjelder navnevalg. Torsk heter bacalao på spansk, men ordet bacalao synes å være svært sterkt assosisert med fullsaltet fisk, saltfisk.
dc.language.isonor
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=KS3z%2bGrcnf03onmWswTWB1stmMQBSHh0KqgpsYSp1dg%3d&docid=0cd2334e5c9f44c5cab772b0e409a62ce
dc.titleMarkedstest av oppdrettet torsk i det spanske restaurantsegmentet
dc.typeResearch report
dc.date.updated2015-04-27T13:42:38Z
dc.identifier.cristin1239417
dc.relation.projectNofima AS: 9444


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel