dc.contributor.author | Østli, Jens | |
dc.date.accessioned | 2015-04-17T06:55:21Z | |
dc.date.accessioned | 2015-04-23T12:37:03Z | |
dc.date.available | 2015-04-17T06:55:21Z | |
dc.date.available | 2015-04-23T12:37:03Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.citation | Nofima rapportserie. 46 p. Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning), 2006 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7251-574-3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/282398 | |
dc.description | - | |
dc.description.abstract | Fra myndighetene er det et ønske at sjøpattedyrene skal inngå i en økosystembasert forvaltning av havets ressurser. Dette kan innebære en høyere fangst av vågekval enn i dag. En viktig forutsetning er at kvalkjøttet kan omsettes på hjemmemarkedet i takt med en eventuell økt fangst. I denne rapporten oppsummeres status for den kjøttproduserende delen av norsk kvalfangstnæring og hvilke tiltak næringsaktørene finner naturlige å igangsette for økt omsetning og verdi av kvalkjøtt. Arbeidet er utført i nært samspill med næringsaktører på land og hav, fiskeriorganisasjoner og virkemiddelapparatet. | |
dc.language.iso | nor | |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=abbQ%2fYb8HNYAz3Ld0pweLJNl7n3%2fPp4N9BRZ9khMSbs%3d&docid=08529d177c7614fbaa0baab357ec84127 | |
dc.title | Økt verdiskapning med kvalen som råstoff. Fokus på kvalkjøtt | |
dc.type | Research report | |
dc.date.updated | 2015-04-17T06:55:21Z | |
dc.identifier.cristin | 1237715 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 20141 | |