Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm. Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
dc.contributor.author | Gaarder, Mari Øvrum | |
dc.contributor.author | Myhrer, Kristine S. | |
dc.contributor.author | Holck, Askild Lorentz | |
dc.contributor.author | Heir, Even | |
dc.date.accessioned | 2021-06-29T06:54:53Z | |
dc.date.available | 2021-06-29T06:54:53Z | |
dc.date.created | 2021-06-25T14:40:10Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8296-684-9 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2761783 | |
dc.language.iso | mis | |
dc.publisher | Nofima AS | |
dc.relation.ispartof | Nofima rapportserie | |
dc.relation.ispartofseries | Nofima rapportserie | |
dc.title | Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm. Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere | |
dc.title.alternative | Process optimization and possible use of salt substitutes with a view to salt reduction in smoked salmon products (OptiSalm). Sub-report for sensory profiling of smoked salmon with salt substitutes | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 12 | |
dc.source.issue | 21/2021 | |
dc.identifier.cristin | 1918562 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 12912 | |
dc.relation.project | Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering: 901583 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Nofima rapportserie [1061]
-
Publikasjoner fra CRIStin [2492]