Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGaarder, Mari Øvrum
dc.contributor.authorMyhrer, Kristine S.
dc.contributor.authorHolck, Askild Lorentz
dc.contributor.authorHeir, Even
dc.date.accessioned2021-06-29T06:54:53Z
dc.date.available2021-06-29T06:54:53Z
dc.date.created2021-06-25T14:40:10Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.isbn978-82-8296-684-9
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2761783
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.titleProsessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm. Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
dc.title.alternativeProcess optimization and possible use of salt substitutes with a view to salt reduction in smoked salmon products (OptiSalm). Sub-report for sensory profiling of smoked salmon with salt substitutes
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber12
dc.source.issue21/2021
dc.identifier.cristin1918562
dc.relation.projectNofima AS: 12912
dc.relation.projectFiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering: 901583
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel