Ny «superkomponent» kan knekke listeria i mat
dc.contributor.author | Løvdal, Trond Karsten | |
dc.contributor.author | Rode, Tone Mari | |
dc.date.accessioned | 2021-03-16T12:50:59Z | |
dc.date.available | 2021-03-16T12:50:59Z | |
dc.date.created | 2021-03-12T09:36:31Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.issn | 0809-8042 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2733657 | |
dc.language.iso | nob | |
dc.title | Ny «superkomponent» kan knekke listeria i mat | |
dc.type | Others | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.journal | Matindustrien | |
dc.identifier.cristin | 1897521 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |
cristin.qualitycode | 0 |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Artikler / Articles [1427]
-
Publikasjoner fra CRIStin [2490]