• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Emulsion and Surface-Active Properties of Fish Solubles Based on Direct Extraction and after Hydrolysis of Atlantic Cod and Atlantic Salmon Backbones

Steinsholm, Silje; Oterhals, Åge; Underhaug, Jarl; Aspevik, Tone
Peer reviewed, Journal article
Published version
Thumbnail
Åpne
foods-10-00038+-+Steinsholm+et+al.pdf (1.282Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2722852
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler / Articles [1063]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2043]
Originalversjon
Foods. 2021, 10 (1), 1-13.   10.3390/foods10010038
Tidsskrift
Foods

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit