Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorRuyter, Bente
dc.contributor.authorKousoulaki, Katerina
dc.contributor.authorKrasnov, Aleksei
dc.contributor.authorSissener, Nini
dc.contributor.authorSimon, Cedric
dc.contributor.authorMørkøre, Turid
dc.contributor.authorBou, Marta
dc.contributor.authorØstbye, Tone-Kari K
dc.contributor.authorBæverfjord, Grete
dc.contributor.authorSanden, Monica
dc.contributor.authorRomarheim, Odd Helge
dc.contributor.authorCarlehög, Mats
dc.contributor.authorYtrestøyl, Trine
dc.contributor.authorLutfi Royo, Esmail
dc.contributor.authorBerge, Gerd Marit
dc.date.accessioned2019-06-24T06:31:25Z
dc.date.available2019-06-24T06:31:25Z
dc.date.created2019-06-12T15:10:17Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.isbn978-82-8296-593-4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2601751
dc.description.abstractDette prosjektet har hatt som hovedmål å skaffe kunnskap om utnyttelse av to nye DHA-kilder i fôr til laks, henholdsvis olje fra genmodifisert raps og mikroalgen Schizochytrium sp. Prosjektet har hatt et spesielt fokus på eventuelle effekter på fiskens ytelse, kvalitet og helse. Samlet sett tyder resultatene på at både omega-3 fettsyrerik olje fra genmodifisert raps, omega-3 canola og DHA rik Schizochytrium sp. (heterotrof mikroalge) er trygge nye alternative kilder til omega-3 fettsyrer i fôr til laks, som fører til god ytelse, kvalitet, sammensetning og helse.
dc.description.abstractNye omega-3-kilder i fôr til laks
dc.description.abstractNew omega-3 sources in diets of Atlantic salmon
dc.language.isomisnb_NO
dc.publisherNofima ASnb_NO
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie;
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/:b:/s/public/EQECIMSchctOv8_FlYNna7cBU0Twkf8_wTxT2AELjS8EBg
dc.titleNye omega-3-kilder i fôr til laksnb_NO
dc.title.alternativeNew omega-3 sources in diets of Atlantic salmonnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber74nb_NO
dc.source.issue14/2019nb_NO
dc.identifier.cristin1704415
dc.relation.projectNofima AS: 11230nb_NO
dc.relation.projectFiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond: 901037nb_NO
cristin.unitcode7543,1,3,0
cristin.unitcode7543,1,4,0
cristin.unitcode7543,3,3,0
cristin.unitnameErnæring og fôrteknologi
cristin.unitnameFiskehelse
cristin.unitnameSensorikk, forbruker og innovasjon
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel