Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorØstli, Jens
dc.date.accessioned2018-12-10T10:31:58Z
dc.date.available2018-12-10T10:31:58Z
dc.date.created2015-02-03T12:46:36Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.isbn978-82-7251-644-3
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2576866
dc.description.abstractLettsaltet fisk er en produktgruppe man finner i svært mange spanske supermarkeder. Den markedsføres ofte på en måte som gjør at den kan forveksles med fullsaltet fisk/torsk, det spanjolene gjerne kaller bacalao. Fordi importstatistikken ikke skiller mellom usaltede og lettsaltede produkter er det ikke mulig å si hvordan produktgruppen utvikler seg, bortsett fra at man kan anta at den er i vekst. Det man oftest observerer er lettsaltede produkter basert på ulike arter av torsk. Sei er en ressurs vi i Norge har mye av og den er til dels underutnyttet og dårlig betalt. Lettsaltet sei er et produktalternativ som kan være interessant for norsk fiskerinæring, og dette prosjektet dokumenterer både hvordan slike produkter kan lages og at slike produkter allerede finnes i spansk dagligvare.
dc.description.abstractLettsaltet sei i Spania
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=29lNBI3OlHzKJYeAq1Z631pEmVfyAvn01EA0eH7WR84%3d&docid=0cc988ea1fd97467e9db763a2b1e07363
dc.titleLettsaltet sei i Spania
dc.title.alternativeLettsaltet sei i Spania
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber12
dc.source.issue13/2008
dc.identifier.cristin1216189
dc.relation.projectNofima AS: 20377
cristin.unitcode7543,2,1,0
cristin.unitnameMarkedsforskning
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel