dc.contributor.author | Iversen, Audun | |
dc.contributor.author | Brustad, Thomas | |
dc.contributor.author | Jahnsen, Sindre | |
dc.date.accessioned | 2018-09-26T07:33:14Z | |
dc.date.available | 2018-09-26T07:33:14Z | |
dc.date.created | 2014-11-11T15:41:31Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7251-787-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2564572 | |
dc.description.abstract | Fiskeindustrien viser stor evne til å ta i bruk ny teknologi, til å automatisere og effektivisere. Men likevel er lønnsomheten lav. En viktig årsak til dette er at det er langt mellom de gode differensieringsstrategiene og de gode prisøkende innovasjonene. Vi peker i denne rapporten på behovet for å satse på kunnskap og kompetanse, kvalitet gjennom hele verdikjeden og tiltak for å utvikle nye strategier for å øke verdiskapingen, både gjennom differensiering av lite bearbeidet fisk og utvikling av foredlede produkter og merkevarer. | |
dc.description.abstract | Innovasjon i sjømatnæringen | |
dc.language.iso | mis | |
dc.publisher | Nofima AS | |
dc.relation.ispartof | Nofima rapportserie | |
dc.relation.ispartofseries | Nofima rapportserie | |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=GmwBezkW0vWeanCKvkPMyG3ID8SGpyccOdsNJVJOgnM%3d&docid=00855ae07b59543d78770e502028c5d76 | |
dc.title | Innovasjon i sjømatnæringen | |
dc.title.alternative | Innovasjon i sjømatnæringen | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 78 | |
dc.source.issue | 24/2010 | |
dc.identifier.cristin | 1172037 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 20936 | |
cristin.unitcode | 7543,2,3,0 | |
cristin.unitname | Næringsøkonomi | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |