Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorIversen, Audun
dc.contributor.authorBrustad, Thomas
dc.contributor.authorJahnsen, Sindre
dc.date.accessioned2018-09-26T07:33:14Z
dc.date.available2018-09-26T07:33:14Z
dc.date.created2014-11-11T15:41:31Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.isbn978-82-7251-787-7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2564572
dc.description.abstractFiskeindustrien viser stor evne til å ta i bruk ny teknologi, til å automatisere og effektivisere. Men likevel er lønnsomheten lav. En viktig årsak til dette er at det er langt mellom de gode differensieringsstrategiene og de gode prisøkende innovasjonene. Vi peker i denne rapporten på behovet for å satse på kunnskap og kompetanse, kvalitet gjennom hele verdikjeden og tiltak for å utvikle nye strategier for å øke verdiskapingen, både gjennom differensiering av lite bearbeidet fisk og utvikling av foredlede produkter og merkevarer.
dc.description.abstractInnovasjon i sjømatnæringen
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=GmwBezkW0vWeanCKvkPMyG3ID8SGpyccOdsNJVJOgnM%3d&docid=00855ae07b59543d78770e502028c5d76
dc.titleInnovasjon i sjømatnæringen
dc.title.alternativeInnovasjon i sjømatnæringen
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber78
dc.source.issue24/2010
dc.identifier.cristin1172037
dc.relation.projectNofima AS: 20936
cristin.unitcode7543,2,3,0
cristin.unitnameNæringsøkonomi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel