Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBjørklund, Oddrun
dc.contributor.authorAsche, Frank
dc.contributor.authorSogn-Grundvåg, Geir
dc.contributor.authorTveterås, Ragnar
dc.contributor.authorHonkanen, Pirjo
dc.contributor.authorVoldnes, Gøril
dc.contributor.authorIsaksen, John Roald
dc.contributor.authorHeide, Morten
dc.date.accessioned2018-06-11T10:25:05Z
dc.date.available2018-06-11T10:25:05Z
dc.date.created2014-11-11T13:22:08Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.isbn978-82-7251-779-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2501122
dc.description.abstractDenne rapporten er en kartlegging av markedsforskning knyttet til sjømat i Norge, Vest-Europa og Nord-Amerika. Hensikten er å få oversikt over hvilke organisasjoner som gjør hva knyttet til dette temaet. Kartleggingen viser at om lag 10 institutter/organisasjoner i større eller mindre grad driver markedsforskning relatert til sjømat i Norge. I Europa har fem universiteter avdelinger som gjennomføre markedsforskning på sjømat, EU har gjennomført prosjektet SEAFOODplus og de nordiske landene har et program MARIFUNC under arbeid. Hovedsakelig har 1-2 forskere sjømat som spesielt fagfelt ved disse universitetene/instituttene. I Nord-Amerika har vi kun fått informasjon fra University of Rhode Island. Det har vært hensiktsmessig å dele markedsforskningen inn i seks hovedtemaer: 1. Forbrukerforskning 2. Markedsstrategi/organisasjon 3. Industriell kjøpsatferd 4. Etterspørselsanalyser 5. Markedsintegrasjon og markedsmakt 6. Hedoniske modeller, miljømerking og markedsmodeller Det gis et sammendrag av forskningen innen disse temaene. Det må bemerkes at kartleggingen delvis er avhengig av tilbakemeldinger fra kontaktpersoner ved de ulike instituttene, noe som kan bidra til at ikke alle relevante forskningsbidrag er tatt med i oversikten.
dc.description.abstractRapport/Report 20/2010 English summary
dc.description.abstractMarkedsforskning knyttet til sjømat - Kartlegging i Norge, Vest-Europa og Nord-Amerika
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/:b:/s/public/EValgIJ0mTRLsoz-UHLc-sUBcTv-9gyThq5-KPCNAcYT_w
dc.titleMarkedsforskning knyttet til sjømat - Kartlegging i Norge, Vest-Europa og Nord-Amerika
dc.title.alternativeRapport/Report 20/2010 English summary
dc.title.alternativeMarkedsforskning knyttet til sjømat - Kartlegging i Norge, Vest-Europa og Nord-Amerika
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber63
dc.source.issue20/2010
dc.identifier.cristin1171945
dc.relation.projectNofima AS: 21043
cristin.unitcode7543,2,1,0
cristin.unitcode7543,2,3,0
cristin.unitnameMarkedsforskning
cristin.unitnameNæringsøkonomi
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel