• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Determination of O2 and CO2 transmission rate of whole packages and single perforations in micro-perforated packages for fruit and vegetables

Larsen, Hanne; Liland, Kristian Hovde
Peer reviewed, Journal article
Accepted version
Thumbnail
Åpne
JFOE_7409-proof.pdf (1.059Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2495640
Utgivelsesdato
2013
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler / Articles [1630]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2755]
Originalversjon
Journal of Food Engineering. 2013, 119 (2), 271-276.   10.1016/j.jfoodeng.2013.05.035
Tidsskrift
Journal of Food Engineering

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit