• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effects of evoked meal contexts on consumers’ responses to intrinsic and extrinsic product attributes in dry-cured ham

Hersleth, Margrethe; Monteleone, Erminio; Segtnan, Anne; Næs, Tormod
Peer reviewed, Journal article
Submitted version
Thumbnail
Åpne
PaperEvokedContextReviewSept26th2014.docx (55.19Kb)
MeatScienceDec2013.docx (323.7Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2494441
Utgivelsesdato
2015
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler / Articles [1052]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2031]
Originalversjon
Food Quality and Preference. 2015, 40 (1), 191-198.   10.1016/j.foodqual.2014.10.002
Tidsskrift
Food Quality and Preference

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit