• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • View Item
  •   Home
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat

Skåre, Janneche Utne; Aune, Tore; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent; Binderup, Mona-Lisa; Dahl, Knut Helkås; Husøy, Trine; Naterstad, Kristine; Paulsen, Jan Erik; Sanner, Tore; Steffensen, Inger-Lise; Alexander, Jan
Research report
Published version
Thumbnail
View/Open
Skare_2007_Utt.pdf (804.0Kb)
URI
http://hdl.handle.net/11250/2481292
Date
2007
Metadata
Show full item record
Collections
  • Nofima rapportserie [1124]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2757]
Publisher
Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
Series
VKM Report

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit