• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

One technology does not fit all: Profiling consumers of tender and tenderised beef steaks

Almli, Valerie Lengard; Van Wezemael, Lynn; Verbeke, Wim; Ueland, Øydis
Peer reviewed, Journal article
Submitted version
Thumbnail
Åpne
MESC_5843.pdf (1010.Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2481195
Utgivelsesdato
2013
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler / Articles [1065]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2046]
Originalversjon
Meat Science. 2013, 93 (3), 361-370.   10.1016/j.meatsci.2012.10.002
Tidsskrift
Meat Science

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit