Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKarevold, Knut Ivar
dc.contributor.authorBugge, Annechen Bahr
dc.contributor.authorUeland, Øydis
dc.contributor.authorSlapø, Helena Berz
dc.contributor.authorSchjøll, Alexander
dc.contributor.authorRosenlund, Thea Grav
dc.contributor.authorGrini, Ida Synnøve Bårvåg
dc.contributor.authorHertel, Jens Kristoffer
dc.contributor.authorMathisen, Linda
dc.contributor.authorLekhal, Samira
dc.date.accessioned2017-04-06T10:52:18Z
dc.date.available2017-04-06T10:52:18Z
dc.date.created2017-04-04T11:00:17Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-82-8296-494-4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2436980
dc.language.isomis
dc.publisherGreeNudge
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?docid=0f58bf0a6122542cdb847228e3a5d8b93&authkey=AchWnP7QkuefVhvhJ4nrPDQ
dc.titleFra kunnskap til handling - Mulighetsrommet: Hvordan påvirke forbrukere til å velge sunnere?
dc.typeResearch report
dc.source.pagenumber202
dc.identifier.cristin1463438
cristin.unitcode7543,3,1,0
cristin.unitcode7543,3,3,0
cristin.unitnameMat og helse
cristin.unitnameSensorikk, forbruker og innovasjon
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel