Fra kunnskap til handling - Mulighetsrommet: Hvordan påvirke forbrukere til å velge sunnere?
dc.contributor.author | Karevold, Knut Ivar | |
dc.contributor.author | Bugge, Annechen Bahr | |
dc.contributor.author | Ueland, Øydis | |
dc.contributor.author | Slapø, Helena Berz | |
dc.contributor.author | Schjøll, Alexander | |
dc.contributor.author | Rosenlund, Thea Grav | |
dc.contributor.author | Grini, Ida Synnøve Bårvåg | |
dc.contributor.author | Hertel, Jens Kristoffer | |
dc.contributor.author | Mathisen, Linda | |
dc.contributor.author | Lekhal, Samira | |
dc.date.accessioned | 2017-04-06T10:52:18Z | |
dc.date.available | 2017-04-06T10:52:18Z | |
dc.date.created | 2017-04-04T11:00:17Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8296-494-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2436980 | |
dc.language.iso | mis | |
dc.publisher | GreeNudge | |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?docid=0f58bf0a6122542cdb847228e3a5d8b93&authkey=AchWnP7QkuefVhvhJ4nrPDQ | |
dc.title | Fra kunnskap til handling - Mulighetsrommet: Hvordan påvirke forbrukere til å velge sunnere? | |
dc.type | Research report | |
dc.source.pagenumber | 202 | |
dc.identifier.cristin | 1463438 | |
cristin.unitcode | 7543,3,1,0 | |
cristin.unitcode | 7543,3,3,0 | |
cristin.unitname | Mat og helse | |
cristin.unitname | Sensorikk, forbruker og innovasjon | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Artikler / Articles [1429]
-
Publikasjoner fra CRIStin [2492]