Vannløselig protein har positiv effekt på fysisk fôrkvalitet
dc.contributor.author | Samuelsen, Tor Andreas | |
dc.contributor.author | Oterhals, Åge | |
dc.date.accessioned | 2016-07-15T12:45:58Z | |
dc.date.accessioned | 2016-08-08T10:26:30Z | |
dc.date.available | 2016-07-15T12:45:58Z | |
dc.date.available | 2016-08-08T10:26:30Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2398110 | |
dc.description | - | |
dc.language.iso | nor | |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=2pvLyFW11ZSWKQhUhRQxFEPjiwLHrZi0bBdi0JtpgyI%3d&docid=0fc1184f9fbf6498ebca010ccdff93453 | |
dc.title | Vannløselig protein har positiv effekt på fysisk fôrkvalitet | |
dc.type | Others | |
dc.date.updated | 2016-07-15T12:45:58Z | |
dc.identifier.cristin | 1368207 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 21042 | |
dc.relation.project | Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond: 900480 |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Nofima rapportserie [1061]
-
Publikasjoner fra CRIStin [2492]