Overvåking og prøvetaking for økt kontroll med Listeria ved produksjon av varmebehandlede, spiseklare kjøttprodukter
dc.contributor.author | Heir, Even | |
dc.contributor.author | Møretrø, Trond | |
dc.contributor.author | Langsrud, Solveig | |
dc.date.accessioned | 2016-03-10T11:45:21Z | |
dc.date.accessioned | 2016-03-11T10:12:58Z | |
dc.date.available | 2016-03-10T11:45:21Z | |
dc.date.available | 2016-03-11T10:12:58Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Nofima AS, 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2382051 | |
dc.description | - | |
dc.language.iso | nor | |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=EoOrrb6KWRRzqOF2xzvNj8HGpfxDPZakNLkHU5Owbkw%3d&docid=079ea498768f443c186029c6dd4b4c5e9 | |
dc.title | Overvåking og prøvetaking for økt kontroll med Listeria ved produksjon av varmebehandlede, spiseklare kjøttprodukter | |
dc.type | Research report | |
dc.date.updated | 2016-03-10T11:45:21Z | |
dc.identifier.cristin | 1343561 | |
dc.relation.project | Nofima AS: 10015 |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Nofima rapportserie [1063]
-
Publikasjoner fra CRIStin [2497]