Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorRobertsen, Roy
dc.date.accessioned2015-11-02T13:39:26Z
dc.date.accessioned2015-11-11T11:09:55Z
dc.date.available2015-11-02T13:39:26Z
dc.date.available2015-11-11T11:09:55Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationNofima rapportserie. 4 p. Nofima AS, 2015
dc.identifier.isbn978-82-8296-274-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2360053
dc.description-
dc.description.abstractDokumentasjons- og sporingssystem er i dag nødvendig elektroniske hjelpemidler som skaper merverdi til produktet eller nødvendige døråpnere i en tøff global konkurranse. Prosjektet har nyutviklet et web-basert vare- og informasjonssystem som ivaretar datafangst, sporing og dokumentasjon i lakse- og hvitfisknæringen, og som kan nåes av kunder globalt. maks 200 ord til bruk for publisering på nett. Ved behov for et mer utfyllende sammendrag bruk kapittel 1.
dc.description.abstractDocumentation of food safety, quality, and positive health properties are part of modern food production, that is almost as important as the product's positive attributes. A Computerized Traceability System is now a necessary electronic tool that create added value to the product or is a necessary door opener, in a tough global competition. We have developed a web platform to communicate relevant tracking- and product information between business partners in the salmon production chain. Customers can access relevant information by logging in to the system
dc.language.isonor
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=WGiRTmCJNf3Qyb%2b56ULGGFh421w1omDFC%2fUKqFbCXgw%3d&docid=2_17d3ee831d7c8489fb0ccc69e949fe996
dc.titleMarkedsbasert sporing i laksenæringa. Sammendrag fase 1, fase 2 og fase 3
dc.title.alternativeRapport/Report 11/2015 – English summary
dc.typeResearch report
dc.date.updated2015-11-02T13:39:26Z
dc.identifier.cristin1285450
dc.relation.projectNofima AS: 10523


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel