Blar i Nofima på forfatter "Vaka, Mette Risa"
-
AP1. Reduksjon av Listeria på laks; Skånsom dekontaminering av laks og ørret og deres produkter
Løvdal, Trond; Skåra, Torstein; Prabhu, Leena; Vaka, Mette Risa; Chan, Sherry Stephanie; Rode, Tone Mari (Nofima rapportserie, Research report, 2024)Rapporten inkluderer forsøksoppsett og resultater fra forsøk som er gjennomført i prosjektet DeList, AP1 i perioden mars 2023 til juni 2024. Ferskt råstoff i form av hel, sløyd ørret og laksefilet (biter) er benyttet i ... -
Low-concentration salting of cod loins: The effect on biochemical properties and predicted water retention during heating
Blikra, Marthe Jordbrekk; Jessen, Flemming; Feyissa, Aberham H.; Vaka, Mette Risa; Skipnes, Dagbjørn (Peer reviewed; Journal article, 2020) -
Potential of innovative pre-treatment technologies for the revalorisation of residual materials from the chicken industry through enzymatic hydrolysis
Thoresen, P. Paulsen; Álvarez, Rebeca García; Vaka, Mette Risa; Rustad, Turid; Sone, Izumi; Noriega Fernández, Estefanía (Peer reviewed; Journal article, 2020) -
Processing of sugar kelp: Effects on mass balance, nutrient composition, and color
Blikra, Marthe Jordbrekk; Rode, Tone Mari; Skåra, Torstein; Maribu, Ingrid; Sund, Randi; Vaka, Mette Risa; Skipnes, Dagbjørn (Journal article; Peer reviewed, 2024) -
Towards the Next-Generation Disinfectant: Composition, Storability and Preservation Potential of Plasma Activated Water on Baby Spinach Leaves
Vaka, Mette Risa; Sone, Izumi; Álvarez, Rebecka García; Walsh, James Leon; Prabhu, Leena; Sivertsvik, Morten; Noriega Fernández, Estefanía (Peer reviewed; Journal article, 2019)