Browsing Nofima rapportserie by Author "Noriega Fernández, Estefanía"
Now showing items 1-2 of 2
-
Challenges related to processing and analysis of Norwegian seaweed, focusing on Sugar kelp and Winged kelp
Blikra, Marthe Jordbrekk; Skipnes, Dagbjørn; Noriega Fernández, Estefanía; Skåra, Torstein (Nofima rapportserie, Research report, 2020)Kelp is a new and exciting ingredient in the food industry, restaurants and in the kitchen that is receiving increasing attention, but some of the components in kelp are potentially unfortunate and should be considered ... -
Utfordringer knyttet til prosessering og analyse av norsk tare, med fokus på sukkertare og butare
Blikra, Marthe Jordbrekk; Skipnes, Dagbjørn; Noriega Fernández, Estefanía; Skåra, Torstein (Nofima rapportserie, Research report, 2020)Tare er en ny og spennende ingrediens i matindustrien og på kjøkkenet som får økende oppmerksomhet, men noen av komponentene i tare er mulig uheldige og bør tas hensyn til ved tillaging av mat. I denne rapporten har vi ...