Blar i Nofima rapportserie på forfatter "Myhrer, Kristine S."
-
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm. Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
Gaarder, Mari Øvrum; Myhrer, Kristine S.; Holck, Askild Lorentz; Heir, Even (Nofima rapportserie, Research report, 2021) -
Økt verdiskaping for norske kålvekster – kartlegging av sensorisk kvalitet og plantestoffer i hodekål, blomkål og bladkål (KålSmak). Delrapport 1
Borge, Grethe Iren Andersen; Schmidt, Gesine; Myhrer, Kristine S.; Varela, Paula; Hagen, Sidsel Fiskaa; Guren, Gerd; Vågen, Ingunn Molund (Nofima rapportserie, Research report, 2024)Grønnsaker har hatt en økende omsetning senere år, men kålvekster har ikke hatt samme økning. Prosjektets kompetanseløft skal bidra til økt verdiskaping av norske kålvekster gjennom å etablere og å formidle kunnskap om ...