Blar i Nofima rapportserie på forfatter "Afseth, Nils Kristian"
-
Genetic parameters of slaughter quality traits measured on whole or live Atlantic salmon (CompleteSCAN)
Kettunen, Anne Helena; Mørkøre, Turid; Afseth, Nils Kristian; Nielsen, Dennis Brandborg; Mørch, Troels Thorsen; Khaw, Hooi Ling; Moghadam, Hooman; Hillestad, Borghild (Nofima rapportserie, Research report, 2020) -
Low salt products Final report
Aursand, Ida Grong; Greiff, Kirsti; Erikson, Ulf Gøran; Gallart-Jornet, Lorena; Perisic, Nebojsa; Kohler, Achim; Afseth, Nils Kristian; Ofstad, Ragni; Storrø, Ivar; Josefsen, Kjell Domaas (Research report, 2014)Salt (NaCl) is the world's most established food additive, because of its excellent preservative effects, the sensorial properties and the increased food processability. In the European countries, 75-80% of salt we consume ... -
Single Cell Confocal Raman Spectroscopy of Human Osteoarthritic Chondrocytes: A Preliminary Study
Kumar, Rajesh; Singh, Gajendra Pratap; Grønhaug, Kirsten Marie; Afseth, Nils Kristian; Davies, Catharina De Lange; Drogset, Jon Olav; Lilledahl, Magnus Borstad (Journal article, 2015) -
Status på instrumentering for objektiv kvalitetsdifferensiering av lakseprodukter
Heia, Karsten; Wold, Jens Petter; Afseth, Nils Kristian (Nofima rapportserie, Research report, 2009)Noen kvalitetsvariasjoner i lakseråstoff er vanskelig å unngå da de kan skyldes naturlige individvariasjoner. I denne rapporten er muligheten for instrumentell måling av følgende kvalitetsegenskaper diskutert: Blod, melanin, ...