Blar i Nofima rapportserie på forfatter "Lie, Kari Magnussen"
-
Inactivation of Clostridium sporogenes spores in fish by-products by a new processing method
Nygaard, Halvor; Lie, Kari Magnussen (Nofima rapportserie, Research report, 2011)The aim of the study was to determine the hygienization effect of a new processing method intended for category 2 material of fish origin. The method includes storage (≥ 24 hours) and heat treatment (≥ 85 ºC/≥ 25 minutes) ... -
Real Time PCR for Salmonella-analyse i fiskemel og andre fôrvarer
Nygaard, Halvor; Lie, Kari Magnussen (Research report, 2003)Polymerase Chain Reaction (PCR) er en av de viktigste teknikker innen moderne molekylærbiologi. Ved bruk av PCR i mikrobiologisk analyse, amplifiseres (mangfoldiggjøres) DNA-segmenter som er unike for den søkte organisme. ... -
Validering av PCR-metode for påvisning av Salmonella og Listeria monocytogenes
Nygaard, Halvor; Lie, Kari Magnussen (Nofima rapportserie, Research report, 2019)Laboratoriet har gjennomført intern validering av PCR-metoder for påvisning av Salmonella og Listeria monocytogenes. Metodene benytter instrumentet Roche LightCycler96 Real Time PCR Cycler og kits for DNA preparering og ...