Blar i Nofima rapportserie på forfatter "Holck, Askild Lorentz"
-
Preliminary environmental risk assessment of insect resistant genetically modified maize MON 89034 for cultivation (EFSA/GMO/BE/2011/90). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Nerland, Audun Helge; Bernhoft, Aksel; Brandtzæg, Per; Holck, Askild Lorentz; Finne, Merethe Aasmo; Junttila, Olavi; Konestabo, Heidi Sjursen; Meadow, Richard; Nielsen, Kaare Magne; Sipinen, Ville Erling; Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Vikse, Rose; Andreassen, Åshild Kristine (VKM Report, Research report, 2012) -
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm. Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
Gaarder, Mari Øvrum; Myhrer, Kristine S.; Holck, Askild Lorentz; Heir, Even (Nofima rapportserie, Research report, 2021) -
Salterstattere i røkt laks
Heir, Even; Gaarder, Mari Øvrum; Johannessen, Tom Chr.; Holck, Askild Lorentz (Nofima rapportserie, Research report, 2020)Denne rapporten gir en kort oversikt over kommersielle salterstattere som kan ha relevans for bruk i produksjon av røkte lakseprodukter. Rapporten inngår i prosjektet «Metoder for erstatning av salt i røkte lakseprodukter» ... -
Test av verktøy for kontroll med Listeria i laks og lakseprodukter. Faglig sluttrapport
Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Carlehög, Mats; Henriksen, Edgar; Solberg, Lars Erik; Jensen, Merete Rusås; Liland, Kristian Hovde; Moen, Birgitte (Nofima rapportserie, Research report, 2020)Målet med prosjektet var å framskaffe kunnskap om metoder for å redusere Listeria på rå og røkt laks. Metoder og teknologier som ble ansett å kunne oppfylle viktige kriterier knyttet til Listeria-effekt, laksekvalitet, ... -
Test av verktøy for kontroll med Listeria i laks og lakseprodukter. Faglig sluttrapport
Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Carlehög, Mats; Henriksen, Edgar; Solberg, Lars Erik; Jensen, Merete Rusås; Liland, Kristian Hovde; Moen, Birgitte (Nofima rapportserie, Research report, 2020)Målet med prosjektet var å framskaffe kunnskap om metoder for å redusere Listeria på rå og røkt laks. Metoder og teknologier som ble ansett å kunne oppfylle viktige kriterier knyttet til Listeria-effekt, laksekvalitet, ... -
Vurdering av publikasjonen: “Long term toxicity of a Roundup herbicide and a Rounduptolerant genetically modified maize” (Séralini et al. (2012), Food Chem Toxicol 50*). Uttalelse fra Faggruppen for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Nerland, Audun Helge; Bakke, Anne Marie; Bernhoft, Aksel; Rivedal, Edgar; Torp, Torfinn; Brandtzæg, Per; Holck, Askild Lorentz; Junttila, Olavi; Konestabo, Heidi Sjursen; Meadow, Richard; Mikalsen, Arne; Nielsen, Kaare Magne; Sipinen, Ville Erling; Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Vikse, Rose; Andreassen, Åshild Kristine (VKM Report, Research report, 2012)