• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i Artikler / Articles på emneord 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Artikler / Articles
  • Blar i Artikler / Articles på emneord
  •   Hjem
  • Nofima
  • Artikler / Articles
  • Blar i Artikler / Articles på emneord
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i Artikler / Articles på emneord "High low fibre foods"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-1 av 1

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Intake of Fibre-Associated Foods and Texture Preferences in Relation to Weight Status Among 9–12 Years Old Children in 6 European Countries 

      Hörmann-Wallner, Marlies; Krause, Raphaela; Alfaro, Begoña; Jilani, Hannah; Laureati, Monica; Almli, Valerie Lengard; Sandell, Mari; Sandvik, Pernilla; Zeinstra, Gertrude G.; Methven, Lisa (Peer reviewed; Journal article, 2021)
      Plant foods, rich in fibre, can offer textures that children find difficult to orally manipulate, resulting in low preferences but are important for a healthy diet and prevention of overweight in children. Our aim was to ...

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit