Blar i Rapporter på tittel
Viser treff 350-369 av 1067
-
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert soyalinje BPS-CV127-9 BASF Plant Science GmbH (EFSA/GMO/NL/2009/64). 1.innspillsrunde
(VKM Report, Research report, 2007) -
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifiserte mais 59122 fra Pioneer Hi-Bred International, Inc. og Mycogen Seeds (EFSA/GMO/NL/2005/12)
(VKM Report, Research report, 2008) -
Helse- og miljørisikovurdering genmodifisert mais MON 89034 x 1507 x NK603 fra Monsanto og Dow AgroSciences LLC (EFSA/GMO/NL/2009/65). 1.innspillsrunde
(VKM Report, Research report, 2007) -
Helseeffekter i lakseceller eksponert for fiskebeinhydrolysater fra torsk, sild og kolmule
(Research report, 2014)Vi har indusert intracellulært stress i lakseceller in vitro ved tilsetning av buthionine sulfoximine eller harsk fiskeolje. Hensikten med forsøket var å studere hvorvidt eksponering av cellene med fiskebeinhydrolysater ... -
Helserisikovurdering av Cry-proteiners adjuvanseffekter.. Uttalelse fra Faggruppen for Genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2012) -
HerrZyme - Enzymkarakterisering og teknologiutvikling for kommersialisering av enzym fra restråstoff av sild
(Research report, 2014)Forprosjektet HerrZyme fokuserer på undersøkelser av en delvis renset esterase fra silderestråstoff med kommersielt formål. Enzymet bryter ned kortkjedede lipider og har så langt vist seg å ha attraktive egenskaper for ... -
High-Pressure Processing for the Production of Added-Value Claw Meat from Edible Crab (Cancer pagurus)
(Peer reviewed; Journal article, 2021)High-pressure processing (HPP) in a large-scale industrial unit was explored as a means for producing added-value claw meat products from edible crab (Cancer pagurus). Quality attributes were comparatively evaluated on the ...