Blar i Rapporter på tittel
Viser treff 356-375 av 1072
-
Helse- og miljørisikovurdering genmodifisert mais MON 89034 x 1507 x NK603 fra Monsanto og Dow AgroSciences LLC (EFSA/GMO/NL/2009/65). 1.innspillsrunde
(VKM Report, Research report, 2007) -
Helseeffekter i lakseceller eksponert for fiskebeinhydrolysater fra torsk, sild og kolmule
(Research report, 2014)Vi har indusert intracellulært stress i lakseceller in vitro ved tilsetning av buthionine sulfoximine eller harsk fiskeolje. Hensikten med forsøket var å studere hvorvidt eksponering av cellene med fiskebeinhydrolysater ... -
Helserisikovurdering av Cry-proteiners adjuvanseffekter.. Uttalelse fra Faggruppen for Genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2012) -
HerrZyme - Enzymkarakterisering og teknologiutvikling for kommersialisering av enzym fra restråstoff av sild
(Research report, 2014)Forprosjektet HerrZyme fokuserer på undersøkelser av en delvis renset esterase fra silderestråstoff med kommersielt formål. Enzymet bryter ned kortkjedede lipider og har så langt vist seg å ha attraktive egenskaper for ... -
High-Pressure Processing for the Production of Added-Value Claw Meat from Edible Crab (Cancer pagurus)
(Peer reviewed; Journal article, 2021)High-pressure processing (HPP) in a large-scale industrial unit was explored as a means for producing added-value claw meat products from edible crab (Cancer pagurus). Quality attributes were comparatively evaluated on the ... -
Histamine in fish: Liquid chromatographic determination with post-column derivatization and fluorescence detection
(Research report, 2015)Histamine is formed by microbial decarboxylation of histidine. Histidine is an essential amino acid which is present in all fish and especially in fish tissues of Scomberiscida and Scombridae families, for example mackerel, ... -
Hodekapping av hvitfisk. Vanninnhold og mikrobiell vekst i torsk når den lagres i is/vannblanding med og uten hode
(Nofima rapportserie, Research report, 2010)I dag føres om lag 140.000 tonn hodekappet fisk i is og vann eller kjølt vann (RSW) om bord i norske fiskefartøy. I henhold til EUs hygieneregelverk (hygienepakken) vil det ikke bli tillatt å oppbevare hodekappet fisk i ... -
Holdbarhet på klippfisk - sluttrapport
(Nofima rapportserie, Research report, 2016) -
Holdbarhet på klippfisk Langtidslagring av klippfisk – kartletting av kvalitetsegenskaper (AP3)
(Research report, 2016)Klippfiskindustrien ønsker mere kunnskap om holdbarhet på sine produkter. Derfor initierte FHF prosjektet «Holdbarhet på klippfisk» i 2013 der hovedmålet var å studere holdbarhet på klippfisk under ulike lagringsbetingelser ... -
Holdbarhet på klippfisk Langtidslagring av klippfisk – kartletting av kvalitetsegenskaper (AP3)
(Research report, 2016)Klippfiskindustrien ønsker mere kunnskap om holdbarhet på sine produkter. Derfor initierte FHF prosjektet «Holdbarhet på klippfisk» i 2013 der hovedmålet var å studere holdbarhet på klippfisk under ulike lagringsbetingelser ... -
Holdbarhet på klippfisk. Alternativer til kassering av nedklasset klippfisk (AP4)
(Research report, 2015)I prosjektet «Holdbarhet på klippfisk» er hovedmålet å studere holdbarhet på ferdig produsert klippfisk ved ulike temperaturbetingelser for deretter å komme frem til en anbefalt holdbarhet. Et av delmålene er å studere ...