Blar i Nofima på forfatter "Eriksen, Gunnar Sundstøl"
-
Heat-induced reduction of deoxynivalenol and its modified forms during flaking and cooking of oat
Hole, Anastasia s.; Rud, Ida; Sahlstrøm, Stefan; Ivanova, Lada; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Divon, Hege (Peer reviewed; Journal article, 2021) -
Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
Skåre, Janneche Utne; Aune, Tore; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent; Binderup, Mona-Lisa; Dahl, Knut Helkås; Husøy, Trine; Naterstad, Kristine; Paulsen, Jan Erik; Sanner, Tore; Steffensen, Inger-Lise; Alexander, Jan (VKM Report, Research report, 2007)