Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLauritzsen, Kristin
dc.contributor.authorBjørkevoll, Ingebrigt
dc.contributor.authorGundersen, Bjørn
dc.contributor.authorDahl, Reidun Wenche
dc.date.accessioned2018-12-10T10:52:50Z
dc.date.available2018-12-10T10:52:50Z
dc.date.created2015-03-18T12:30:11Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn978-82-7251-617-7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2576889
dc.description.abstractProduksjonen av lettsaltet fryst seifilet er relativt ukomplisert og lite tidkrevende. Prosessen stiller imidlertid høye krav til den mikrobiologiske kvaliteten på saltlaken som injiseres for at man skal oppnå tilstrekkelig holdbarhetstid på det tinte produktet. Vektutbyttet økte med 13-14% gjennom produksjonsprosessen. Noe som gir et godt grunnlag for økt verdiskapning fra seiråstoff. Det anbefales å framstille lettsaltet seifilet med skinn fremfor uten skinn for å oppnå et stabilt produkt med hensyn på vekttap gjennom framstillingsprosessen. Produktet med skinn vil også til en viss grad være beskyttet mot mikrobiologisk forurensning på skinnsiden. Filet med skinn holder bedre sammen og det kan motvirke videre spalting. Fargen og utseendet til de lettsaltede seilfiletene ble tilfredsstillende sammenlignet med tilsvarende fryste produkter i dagens spanske marked.
dc.description.abstractFryst lettsaltet seifilet. Del 2: Dokumentasjon av kvaliteten
dc.description.abstractRapport/Report /2007 English summary
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS (tidligere Fiskeriforskning)
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=G6NL%2fnczCzdIfp%2fNdVpaz1ZnjtAcdEsmhExrnXTJmq8%3d&docid=03b23d1fd14ba44a8a42f9a439ad8da6d
dc.titleFryst lettsaltet seifilet. Del 2: Dokumentasjon av kvaliteten
dc.title.alternativeFryst lettsaltet seifilet. Del 2: Dokumentasjon av kvaliteten
dc.title.alternativeRapport/Report /2007 English summary
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber18
dc.source.issue12/2007
dc.identifier.cristin1232736
dc.relation.projectNofima AS: 20377
cristin.unitcode7543,2,5,0
cristin.unitnameSjømatindustri
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel