dc.contributor.author | Olsen, Ragnar Ludvig | |
dc.contributor.author | Strøm, Terje | |
dc.contributor.author | Sunnanå, Knut | |
dc.contributor.author | Akse, Leif | |
dc.contributor.author | Edvardsen, Torgeir | |
dc.date.accessioned | 2018-11-22T10:01:56Z | |
dc.date.available | 2018-11-22T10:01:56Z | |
dc.date.created | 2014-11-20T13:52:03Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.isbn | 82-7251-450-8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2574298 | |
dc.description.abstract | Rapport fra en arbeidsgruppe nedsatt for å fremme forslag til ny strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø for nye FoU-tilbud til sjømatindustrien. Gruppen fikk i oppgave å gi innspill til styrene i Norges Fiskerihøgskole og Fiskeri¬forsk¬ning om hvordan de to institusjonene i samarbeid kan styrke satsingen overfor norsk fiske- og sjømatindustri. Gruppens anbefalinger er at styrene i Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning fatter følgende beslutninger: At: " det blir inngått en samarbeidsavtale mellom Norges fiskerihøgskole og Fiskeri¬forskning som omfatter FoU og undervisning innenfor næringsmiddel¬området; " det arbeides mot Norges forskningsråd for å få et Strategisk program (SIP/SUP) innenfor marin næringsmiddelproduksjon lagt til Tromsømiljøet; " det nedsettes en faggruppe som går gjennom studieplanene for industri¬relevante kurs i næringsmiddelfag ved Norges Fiskerihøgskole B med sikte på felles bruk av personell og infrastruktur til gjennomføring av kandidat- og forsker¬utdanningen; " det initieres et prosjekt for å utrede etablering av nye forsøksfasiliteter som fyller kravene til utvikling av næringsmiddelprodukter/-prosesser. Til utredningen bør det søkes egen finansiering og engasjeres en ekstern prosjekt¬leder; " Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning samarbeider om etterutdanning og kompetanse byg¬ging i sjømatindustrien. Gruppens anbefalinger er enstemmige. | |
dc.description.abstract | Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø | |
dc.language.iso | mis | |
dc.publisher | Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) og Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Tromsø | |
dc.relation.ispartof | Nofima rapportserie | |
dc.relation.ispartofseries | Nofima rapportserie | |
dc.relation.uri | https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c | |
dc.title | Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø | |
dc.title.alternative | Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 13 | |
dc.source.issue | 11/2000 | |
dc.identifier.cristin | 1175223 | |
cristin.unitcode | 7543,0,0,0 | |
cristin.unitcode | 7543,2,5,0 | |
cristin.unitname | NOFIMA | |
cristin.unitname | Sjømatindustri | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |