Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorØstli, Jens
dc.date.accessioned2018-11-22T10:00:57Z
dc.date.available2018-11-22T10:00:57Z
dc.date.created2014-12-04T14:23:50Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.isbn82-7251-453-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2574294
dc.description.abstractFiskeriforskning gjennomførte under messa NOR-FISHING i Trondheim år 2000 en undersøkelse for å se i hvilken grad sei og Alaska pollack ble oppfattet som like. Undersøkelsen viser at et flertall syntes sei smakte bedre enn pollack. Når deltagerne ble spurt om hvilken smaksprøve som kom fra sei og hvilken som kom fra pollack var fordelingen omtrent 50/50 riktig-galt blant de som sa de var usikre på om de hadde ”tippet” riktig, mens den var ca 75/25 blant de som sa de var sikre.
dc.description.abstractRapport/Report 14/2000 English summary
dc.description.abstractSei kontra pollack: Smaksundersøkelse gjort under Nor-Fishing 2000
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS (tidligere Fiskeriforskning)
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=66EE7u0SnKnNVZPOXsnKb24EiprQBpA528ZWGYAo5N4%3d&docid=08c1079b13b9d44dcb1965ad8ab8d85f1
dc.titleSei kontra pollack: Smaksundersøkelse gjort under Nor-Fishing 2000
dc.title.alternativeRapport/Report 14/2000 English summary
dc.title.alternativeSei kontra pollack: Smaksundersøkelse gjort under Nor-Fishing 2000
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber12
dc.source.issue14/2000
dc.identifier.cristin1180947
cristin.unitcode7543,2,1,0
cristin.unitnameMarkedsforskning
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel