Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHeia, Karsten
dc.contributor.authorOttestad, Silje
dc.contributor.authorSivertsen, Agnar Holten
dc.contributor.authorWold, Jens Petter
dc.date.accessioned2018-08-13T10:24:12Z
dc.date.available2018-08-13T10:24:12Z
dc.date.created2014-09-18T10:59:06Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.isbn978-82-7251-843-0
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2557692
dc.description.abstractOpplevd farge og fargeutvikling i laks under lagring og prosessering er viktige kvalitetsaspekter for laks. Arbeidet så langt har vist at opplevd farge varierer mellom ulike fileter og over tid, og ulike teorier er lansert for å forklare dette. Endring i muskelstruktur kan bidra, men en viktig årsak ser ut til å være restblod i muskel. Både simuleringer og reelle målinger har vist at mengde restblod i muskel kan forårsake fargeendringer under lagring og prosessering.
dc.description.abstractRapport/Report 2/2011 English summary
dc.description.abstractOpplevd farge og fargeutvikling i laksefilet
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=uP9aiVALH%2bWI0eXJRi3mmfySTiNWtPUCzPDEuIJppjA%3d&docid=0320ba39237b24c5a9ec3a4cd7de6e1c6
dc.titleOpplevd farge og fargeutvikling i laksefilet
dc.title.alternativeRapport/Report 2/2011 English summary
dc.title.alternativeOpplevd farge og fargeutvikling i laksefilet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber9
dc.source.issue2/2011
dc.identifier.cristin1155660
dc.relation.projectNofima AS: 20906
dc.relation.projectFiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond: 900340
cristin.unitcode7543,2,5,0
cristin.unitcode7543,3,2,0
cristin.unitnameSjømatindustri
cristin.unitnameRåvare og prosess
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel