• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Publikasjoner fra CRIStin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A qualitative assessment of the risks of transmission of microorganisms to humans resulting from the consumption of raw milk and raw cream in Norway. Panel for Biological Hazards, Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Wasteson, Yngvild; Blom, Hans; Fossum, Kåre; Høiby, Ernst Arne; Narvhus, Judith; Håvarstein, Leiv Sigve; Kapperud, Georg; Lassen, Jørgen Fr; Lunestad, Bjørn Tore; Nesbakken, Truls; Rimstad, Espen; Robertson, Lucy; Skjerve, Eystein; Kruse, Hilde
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
Wasteson_2006_Qua.pdf (443.4Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2470792
Utgivelsesdato
2006
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Nofima rapportserie [976]
  • Publikasjoner fra CRIStin [2031]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit